اصولی که برای طراحی آشپزخانه صنعتی باید رعایت شود .

شروع موضوع توسط kasrakitchen ‏3 دسامبر 2018 در انجمن سایر مباحث

  1. kasrakitchen

    kasrakitchen New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏3 دسامبر 2018
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    - دستگاه هایی که برای آشپزخانه استفاده می شوند باید متحرک باشند .
    - دوری و اجتناب از شلوغی
    - استفاده از بهترین تجهیزات آشپزخانه متناسب با بیشترین کاربرد
    - رعایت کردن بهداشت در فضای آشپزخانه
    تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری با دارا بودن سابقه طولانی توانسته تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن طراحی و تولید کند .